avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alegeri locale 2016
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alegeri locale 2016

Bună seara!

Am un handicap fizic congenital (la ambele mâini, lipsa antebrat si palma a bratului stang respectiv lipsa palma bratului dreapt), dar mă descurc destul de bine(zic eu) și aș vrea să știu dacă legitim/juridic/ vorbind am voie să candidez la funcția de primar?
menționez că sunt încadrat în gradul de handicap I (1)
Tare mi-aș dori să pot să-mi ajut comuna... :(

Aștep răspunsurile dvs + critici constructive =D>

O seară plăcută în continuare
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:31, 19 Noiembrie 2014
Nu cunosc sa existe niciun impediment legal care sa va impiedice sa candidati la functia de primar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea categoriei de handicap marcusromania01 marcusromania01 Am transplant de ficat .Am handicap gradul II accentuat ,este posibil sa se schimbe aceasta incadrare de handicap ? in ce conditii se poate intampla aceasta ? (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere pt neoprirea la semnalul agentului Adrian1278 Adrian1278 Salutare tuturor, Ieri seara conduceam dinspre Marriot pe Calea 13 septembrie spre Bd. Libertatii cu prietena langa mine. Era foarte liber, aveam 80-90 la ora ... (vezi toată discuția)