avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme la mostenire

Buna seara, tocmai am facut succesiunea dupa tatal meu si am intrat in posesia unei masini si a unui garaj. Problema mea este ca bunica mea nu vrea sa imi dea cheile care momentan sunt in posesia ei. Ce este de facut ? Pot sa ma duc la un executor judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: Octav1996 , utilizator 16:20, 25 Noiembrie 2014
Aveti informatii ca sunt la dumneaei,puteti dovedi?!
Sunteti mostenitor cu acte care sa dovedeasca asta.Bunica este obligata sa va dea cheile.Cred ca ar trebui sa o convingeti cu vorba buna decat sa apelati la un executor judecatoresc.
Da sunt sigur pentru ca am incercat sa vorbesc cu ea si m-a refuzat din prima .
ce ma sfatuit sa fac?
Sinteti major? Oare nu din acest motiv, bunica refuza sa va dea masina? Daca sinteti minor iar bunica este tutore, nu aveti ce face. Doar sa o ascultati.

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a intra in casa nicki nicki Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema: Tatal meu a decedat, iar apartamentul in care locuia a fost cumparat de fiica mea, anterior ... (vezi toată discuția)
Dar de nuntã suntcalm suntcalm Bună ziua. Mă numesc Alexandru. Deunăzi am decis să-mi pun pirostriile şi am stabilit data cununiei civile. Aceasta n-a fost pe placul părinţilor, ... (vezi toată discuția)