avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... la ce varsta pot iesi la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

la ce varsta pot iesi la pensie?

Am 56 ani.Am lucrat in Romania ca asistenta medicala de laborator din august 1978 pana in iulie 2001.Dupa revolutie ni s-a acordat grupa a II a de munca.As vrea sa stiu la ce varsta pot primi pensie pentru anii lucrati?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:13, 22 Noiembrie 2014
Precizati:
- luna si anul nasterii;
- stagiul total de cotizare la pensie (vechime in munca) in Romania;
- daca toata perioada august 1978 - iulie 2001 ati lucrat i gr. a II-a de munca si in ce procent;
- cati ani aveti lucrati legal in strainatate (in UE).
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie Lummy Lummy sora mea este nascuta in 1959 si are 35 ani vechime.poate iesi la pensie anticipata? Sau pensie partiala anticipata? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata (fara diminuare) haurespaulina haurespaulina Nascuta 14.03.1958 / ani lucrati in romania 26 si 11 luni in grupa ll-a / ani lucrati in italia 7. Cand pot iesi la pensie anticipata fara penalizari si ce ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala mariana horlaceanu mariana horlaceanu Buna ziua , Ma numesc Mariana Horlaceanu, sunt nascuta la 18.12 1953,sunt absolventa de studii superioare, 5 ani, curs de zi, si vreau sa-mi depun dosarul ... (vezi toată discuția)