avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - administrator SRL
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - administrator SRL

Buna ziua,
Am luat un credit de nevoi personale. Din vara nu am mai putut plati ratele. A venit o scrisoare de la un executor judecatoresc sa platesc in 5 zile, desi a ajuns foarte tarziu la mine, daca nu incep executarea silita pe bunurile ce le detin.
Personal nu detin nimic. Tot ce as avea, ar fi un SRL, sunt administrator si unic asociat. Nu sunt angajat la el. Executarea silita, poate ajunge pana la faptul ca sunt adminsitratorul unei societati?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters337090 , utilizator 17:03, 28 Noiembrie 2014
Voi incerca. Problema e ca, pe atunci eram in Bucuresti, iar acum nu mai sunt. Banca nu vrea sa mute contul meu din Bucuresti in orasul in care ma aflu acum. Cei de aici nu au acces la toate datele creditului. Va fi mai dificil. Dar hai sa incerc. Am mai incercat, dar era o frustrata la ghiseu care a inceput sa faca cam urat.
Daca ar injumatati rata, as putea plati. Chiar daca se face o prelungire pe mai multi ani.
Va multumesc de raspunsuri.
Am inteles ca inainte de executarea silita, banca imi cere rambursarea, mai bine zis plata intregii sume. Primesc vreo instiintare cu privire la asta?
Nu e obligatoriu, pot apela direct la executor.
De aceea va sfatuiesc sa ii contactati dvs pe reprezentantii bancii.
Am fost la banca sa vorbesc. Doamna de la banca a vorbit cu cei de la Bucuresti. Au ramas doua varianta, sa platesc ratele din urma ca doar asa imi face o esalonare sau sa platesc toata suma. Am plecat de la banca, pe drum am vorbit la telefon cu ai mei. Dupa o decizie ca ai mei sa ma ajute, m-am intors la banca si i-am zis la doamna respectiva ca saptamana viitoare voi rambursa banii. "Cei de la bucuresti stiu intentiile tale, nu mai are rost sa le comunic."

Tot aceasta doamna, mi-a zis ca din moment ce dosarul ajunge la executorul judecatoresc, nu mai depinde ei, de banca. Mi se pare noaptea mintii. Daca eu rambursez suma inainte de acea executare silita, e ok. Daca rambursez suma dupa executarea silita (nu stiu ce vor executa), nu stiu ce se intampla.

Sistemul de lucru al bancilor e foarte rudimentar si conservator. Stau inchisi intr-o cutie, numita zona de siguranta, cu frica de a iesi de acolo.

Din moment ce executorul, nu are ce executa, ce se intampla? Ce notificare imi va mai veni acasa? "Suntem cu ochii pe tine"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie recuperatori credit cristipatrick cristipatrick Buna ziua, In octombrie 2006 am luat un credit de nevoi personale de la o banca din Romania, rambursabil in 10 ani.De la sfarsitul anului 2007 sau inceputul ... (vezi toată discuția)
Executare silita si implinirea termenului de prescriptie ioncamelia ioncamelia Buna ziua, As dori va rog un raspuns cat mai clar vav de termenul de executare silita dar si prescriptie in privinta unui credit bancar. acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriei este intrerupta de notificarea de la executor? fotolist fotolist notificarea de la executor,poate intrerupe perioada prescriere datorie? (vezi toată discuția)