avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare la politie in urma citarii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare la politie in urma citarii

in luna iulie am primit o citatie de la politie,politia fiind departe de mine nu am reusit sa ajung acolo .....si inca nu am primit o alta citatie? ce am de facut? sa astept o alta citatie? nu stiu nici nr dosarului,nici persoana care a depus plangere...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:27, 24 Noiembrie 2014
Riscul este sa vina sa va ia cu mandat de aducere si sa considere ca va sustrageti, depinde si despre ce este vorba.
Conditionat de interesul dvs pentru asumare responsabilitate,fie va interesati telefonic la sectia de politie care a emis citatia,fie asteptati sa fiti din nou citat
Este bine sa va prezentati inainte de a mai fi citat daca nu ati putut ajubge conform citatiei ca sa nu va complicati situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt chemat telefonic la o secție de poliție aflată departe ... Claudiubelgianu Claudiubelgianu Sânt chemat telefonic la o secție de poliție aflată departe ca și inculpat într-un dosar penal ( conducere cu permis suspendat ) că sa dau declarație ... (vezi toată discuția)
Plangere penala- citare prin telefon? ceciliaolar ceciliaolar am primit un telefon prin care mi s-a comunicat sa ma prezint la politie pentru o plangere penala facuta de fostul meu prieten sa ma prezint sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Insusirea bunului gasit ContSters248292 ContSters248292 Buna seara ! Astazi mi s-a intamplat ceva groaznic. Dar totul a inceput in urma cu doua zile, cand am fost sunata de un agent de politie care mi-a transmis ca ... (vezi toată discuția)