avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... C/val.xerox dosar sub sanctiunea suspendarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

C/val.xerox dosar sub sanctiunea suspendarii

Buna ziua, ma aflu in process cu ANRP pentru despagubiri privind retrocedarile din Cadrilater. La ultima instanta, a fost formulat urmatorul raspuns: "instanta pune in vedere ANRP ului sa achite contravaloarea xeroxarii dosarului sub sanctiunea suspendarii". Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns mai clar? Ce inseamna acest lucru?

Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: un_catalin , utilizator 05:31, 26 Noiembrie 2014
Daca nu va fi achitata acea suma de catre ANRP, cauza va fi suspendata,
Multumesc pentru raspuns. Va deranjeaza daca va rog sa detaliati un pic? Sa presupunem ca ANRP nu va plati suma....care este "cauza" ce va fi suspendata? Va multumesc inca odata!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
un_catalin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa platesc probele depuse de executor? dogarudobra dogarudobra am facut contestatie la o executare silita am vrut sa stiu detaliat care sunt cheltuielile din rubtica \\" diverse cheltuieli cu executarea\\" si am cerut ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)
Anpr ralucaraluca ralucaraluca cum aflu in ce stadiu este un dosar de despagubire a pamantului?am sunat la sediu doua saptamani incontinuu si nu raspunde nimeni.pe 17 .06.2010 a fost la ... (vezi toată discuția)