Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar unul ? Exemplu , reuseste la amandoua, alege...sa zicem inm, ce se imtimpla cu examenul validat de la sng?
Pur si simplu zice...pai am luat si acolo...nu mai vin la voi.:innocent: Sau viceversa?
Aveti vreun raspuns?
Multumesc.
Am fost....m-am inscris.Adeverinta am dus de la medicul de familie in care scria "apt pentru profesia de grefier"
A fost ok,sa nu uiti de cv.....eu am uitat si am facut 2 drumuri.Bafta
multumesc f mult !
inca nu sunt convinsa sa dau si la sng :sorry:
ma gandesc totusi sa incerc in toamna ( daca se va mai organiza) sa-mi depun dosarul pt admitere magistratura -5 ani vechime si sa vad -concret - daca se ia sau nu in calcul concediu de crestere copil
Referitor la vechimea in specialitatea juridica, eu cred ca actele cu care dovedesti vechimea sunt cele ce se iau in calcul; mai precis, eu am dus copie de pe cartea de munca, unde se vede exact cand si pt ce perioada intervine suspendarea, insa daca ai o adeverinta de la angajator din care reiese ca de la data de...si pana in prezent esti angajat al societatii, atunci se presupune ca muncesti efectiv...
Nu stiu ce sa mai cred!!!! Situatii similare...verdicte diferite....#-o
ma intriga foarte tare aceasta situatie si as vrea sa rog cei doi utilizatori care s-au lovit de aceasta prb si au primit raspunsul de la comisie sa revina cu amanunte pt a confrunta cele 2 situatii sa vad de ce totusi sunt raspunsuri diferite
de ex in cartea mea de munca este inscrisa aplicarea sporului de vechime de 5 ani
asta pana voi depune si eu dosarul si am sa vad concret ce se va intampla , si ce motivatie in caz de refuz voi primi
apropo primesti in caz de refuz o explicatie , nu ? adica nu ti se spune "neindeplinirea conditiilor legate de vechime " si atat
sau probabil explicatii suplimentare primesti la raspunsul de la contestatie ......
Probabil ca mai multe explicatii primesti in urma contestatiei, pe care eu nu am facut-o...De la comisie nu am primit decat motivarea respingerii---"neindeplinirea conditiilor de vechime...", fara alte detalii.
Oricum, sincera sa fiu, nu mi se parea deloc OK ca dupa doar 2 ani de profesat (efectiv) si 3 ani de stat cu copiii (1 an jurist, 1 an concediu, 1 an jurist, 2 ani concediu) sa devin brusc MAGISTRAT....De aceea nici nu am contestat decizia, desi aveam argumente, insa eu nu ma simteam deloc pregatita....
Alte situatii poate sunt diferite (mai multa experienta si un concediu mai scurt)...si atunci mi se pare normal sa contesti cu toate argumentele decizia comisiei.
Spor la invat!!!!!
Vechime juridica
claudel1982
Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)