Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar unul ? Exemplu , reuseste la amandoua, alege...sa zicem inm, ce se imtimpla cu examenul validat de la sng?
Pur si simplu zice...pai am luat si acolo...nu mai vin la voi.:innocent: Sau viceversa?
Aveti vreun raspuns?
Multumesc.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
- organizarea concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, în Bucureşti, la data de 06 septembrie 2009, conform calendarului de desfăşurare a concursului, propus de direcţia de specialitate din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii;
- numărul de locuri ce urmează a fi scoase la concurs şi nivelul studiilor, respectiv 90 locuri pentru grefierii cu studii superioare juridice, dintre care 74 locuri pentru instanţele judecătoreşti şi 16 locuri pentru parchete;
- tematica şi bibliografia pentru concurs;
- taxa de concurs, în cuantum de 300 RON;
- cererea tipizată de înscriere la concurs.
Se pot obtine 2 certificate de cazier fiscal? Prietena mea, Laura, care da la SNG, vrea sa incerce si la INM (cu mine).Si are nevoie in ambele locuri de certificatul de cazier fiscal. Il poate obtine in 2 exemplare? Eu cred ca da, ce parere aveti?
Saluti,
si eu dau anul asta la inm,dar as vrea sa dau si la magistratura,problema e ca din 6 ani vechime(juridic) , 2 ani am fost in maternitate,sunt eligibila?Daca ma puteti ajuta ar fi super.
Multu
Vechime juridica
claudel1982
Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)