avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sng si inm
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sng si inm

Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar unul ? Exemplu , reuseste la amandoua, alege...sa zicem inm, ce se imtimpla cu examenul validat de la sng?
Pur si simplu zice...pai am luat si acolo...nu mai vin la voi.:innocent: Sau viceversa?
Aveti vreun raspuns?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: fcam , utilizator 18:06, 5 Decembrie 2011
Teoretic ar exista posibilitatea acordării unei locuinţe de serviciu, dar e mai greu de realizat aşa ceva întrucât fondul locativ e destul de modest. Chiriile se pot deconta, dar trebuie îndeplinite mai multe formalităţi, printre care şi forma contractului de locaţiune. Nu ştiu detalii. Ce pot afirma cu certitudine este că se decontează cheltuielile de transport (spre exemplu abonamentul CFR al celor ce fac naveta cu trenul până la serviciu). Îţi pun un link către actul normativ ce reglementează cele întrebate de tine (Art. III):
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2009
zz-man, utilizator
Multumesc mult.
Vedeţi că Plenul CSM în şedinţa din 1 iulie 2009 a aprobat concursul pentru admiterea la SNG. De acum încolo, în zilele următoare, să urmăriţi siturile CSM şi SNG pentru publicarea oficială a datelor despre concurs. În maxim 2 săptămâni cred că veţi avea anunţul oficial.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat:
- organizarea concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, în Bucureşti, la data de 06 septembrie 2009, conform calendarului de desfăşurare a concursului, propus de direcţia de specialitate din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii;
- numărul de locuri ce urmează a fi scoase la concurs şi nivelul studiilor, respectiv 90 locuri pentru grefierii cu studii superioare juridice, dintre care 74 locuri pentru instanţele judecătoreşti şi 16 locuri pentru parchete;
- tematica şi bibliografia pentru concurs;
- taxa de concurs, în cuantum de 300 RON;
- cererea tipizată de înscriere la concurs.

[ link extern ]

Multumesc zz-man.

In atentia celor interesati de admiterea SNG:
CSM a aprobat concursul pentru SNG. Pe 6 septembrie. Vezi site csm, pe Ordinea de zi la punctul 22425/1154/2009.

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Vechime juridica claudel1982 claudel1982 Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept ! cum pot deveni procuror neavand anii de vechime in campul muncii? annynna annynna buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum pot deveni procuror? am absolvit fac de drept dar nu am anii de vechime in acest sector de activitate. va ... (vezi toată discuția)