avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Traducator autorizat

Buna ziua voua! am citit unele postari referitoare la examenul care trebuie dat pentru a deveni traducator autorizat pentru limba italiana. Eu am urmat cursurile de italiana pentru straini ale universitatii din Siena, Italia. am luat certificatul la nivel C1 italiana.as dori sa pot sa fac traduceri autorizate si in Romania. am inteles ca sunt mai multe domenii, daca aleg un anumit domeniu inseamna ca strict in acel domeniu pot face traduceri, sau e relevant doar pentru sustinerea examenului? care sunt pasii care trebuie urmati pentru a sustine examenul? unde as mai putea gasi si alte exemple de subiecte ( si in alte domenii)? va multumesc muuult!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:52, 29 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
Aici gasiti mai multe detalii legate de examenul de traducator [ link extern ]
sdigola a scris:

Buna ziua voua! am citit unele postari referitoare la examenul care trebuie dat pentru a deveni traducator autorizat pentru limba italiana. Eu am urmat cursurile de italiana pentru straini ale universitatii din Siena, Italia. am luat certificatul la nivel C1 italiana. ..


Pentru inceput, eu as verifica daca certificatul pe care il aveti nu poate fi recunoscut de Ministerul Justitiei ca si document pe baza caruia sa obtineti autorizatia fara a mai sustine examenele organizate de institutia subordonata Ministerului Culturii.
Documente valabile pentru autorizare si conditii de indeplinit:
[ link extern ]
In cazul in care, acesta nu este valabil, pentru a obtine autorizatia emisa de MJ este necesar sa sustineti si sa promovati cu nota 7 exemenele in domeniul juridic. Cu atestatul respectiv si celelalte acte + taxa sa depuneti cererea la MJ in vederea obtinerii autorizatiei.
Pentru eventuale subiecte, rasfoiti subiectele tratate in prima prima pagina a acestui topic, veti gasi cateva sugestii si subiecte ce va pot fi de folos.
Un link cu subiecte:
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat DASY DASY As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate? (vezi toată discuția)
Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)