avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Care este cel mai bun site de licitatii din Romania?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Care este cel mai bun site de licitatii din Romania?

Buna dimineata!

Am o intrebare scurta: Care este cel mai bun site de licitatii din Romania?
Sunt nou in domeniul achizitiilor publice si al licitatiilor, si inainte de a ma inregistra contra cost pe vreun site, as vrea sa fiu sigur ca alegerea mea e cea buna. AM vazut ca exista licitatia.ro, licitatiipublice.ro, e-licitatie.ro, LicitatiaPublica.ro. Care dintre acestea este cel mai bun?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: srfromanu , utilizator 10:44, 27 Noiembrie 2014
Conform art.55 din OUG 34, toate anunturile autoritatilor contractante se publica in mod obligatoriu pe e-licitatie.ro (SEAP). Restul site-urilor le preiau de acolo si/sau de pe site-urile autoritatilor contractante.
Ultima modificare: Joi, 27 Noiembrie 2014
vlad nicolae, moderator
Vlad, mersi mult! Acesta-i raspunsul pe care-l cautam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa caiet de sarcini hihahi hihahi Cum se stabileste taxa unui caiet de sarcini? Am incercat participarea la o licitatie si mi s-a parut cam mare pretul unui caiet de sarcini si anume 200lei, si ... (vezi toată discuția)
Licitatii aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am nevoie urgent de site-urile cu licitatii. M-am inregistrat in seap, dar am aflat k mai exista si alte site-uri pe care poti intra sa afli despre licitatii. ... (vezi toată discuția)
Atribuirea contractelor de achiziþie publicã prin mijloace electronice rebenciuc rebenciuc Daca am efectuat achizitii publice prin SEAP ( anunt de participare, anunt de atribuire ) atunci este considerat procent de indeplinire a cerintelor de ... (vezi toată discuția)