avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ELIMINAREA CODURILOR PIN DE PE CARDURILE DE SĂNĂTATE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ELIMINAREA CODURILOR PIN DE PE CARDURILE DE SĂNĂTATE

Sunteți de acord cu ELIMINAREA CODURILOR PIN DE PE CARDURILE DE SĂNĂTATE?

vezi articolul
[ link extern ]

"Asociația pentru Protecția Consumatorilor (APC) a solicitat, din nou, miercuri, eliminarea codului PIN de pe cardurile de sănătate, invocând numărul mare de pensionari beneficiari ai acestui card și faptul că PIN-ul îngreunează mult utilizarea acestei facilități.

'Reluăm cererea noastră și propunem și azi eliminarea codului PIN la utilizarea cardului de sănătate. Sunt mulți pensionari care folosesc aceste carduri și nu se descurcă cu codul PIN. De asemenea, în cazul unui accident grav, de exemplu, nu poate fi folosit cardul de sănătate al unei persoane, pentru că nu se cunoaște codul PIN', a declarat miercuri Costel Stanciu, președintele APC, prezent la inițierea de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a campaniei de informare publică 'Fii un pacient activ', cu privire la drepturile consumatorilor de servicii medicale. "

Rog nu eliminați textul citat și nici link-ul respectiv, în baza obținerii unei opinii corecte pe baza unor informații corecte și complete.
Dacă dvs. considerați că mesajul poate fi mai util a fi amplasat în altă parte, vă rog să efectuați acest lucru.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2014
im82, utilizator
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 09:42, 28 Noiembrie 2014
NU ELIMINAȚI CODURILE PIN DE PE CARDURILE DE SĂNĂTATE! Reprezintă o încălcare gravă a dreptului cetățenilor la o viață privată și dă liber haker-ilor, imixtiunilor neautorizate în viața privată și decontărilor frauduloase.
Consider că este necesarea demararea consultării opiniei publice de către organizațiile neguvernamentale li instituțiilor de stat.
NU ELIMINAȚI CODURILE PIN DE PE CARDURILE DE SĂNĂTATE!
gigi47 a scris:

NU ELIMINAȚI CODURILE PIN DE PE CARDURILE DE SĂNĂTATE!


Rog completați opiniile dvs. cu argumente și, în măsura posibilităților dvs., citarea articolelor din lege care pot susține și/sau contracara opinia dvs.
Pot fi emise și variante de abordare/soluționare a subiectului.

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul de sanatate - confidentialitatea codului pin doina-doina doina-doina Buna ziua tuturor, Locuiesc de ani buni ( 35 ) in Canada. Aici, cetatenii beneficiaza de un card de sanatate de mai bine de 15 ani si stiu ca de curand a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara! stau in chirie intr-un camin studentesc si peste ... depa29 depa29 Buna seara! Stau in chirie intr-un camin studentesc si peste weekend, timp in care am fost plecata, m am intors observand ca cineva fusese acolo si aveam ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)