Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

DragosMir 
	    	Utilizator

DragosMir 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 crisadi	                   

M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)
	                    crisadi	                   

M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)

Ionutbog	                   

Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
	                    Ionutbog	                   

Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)

Nadasurf	                   

Buna ziua,
Doresc o lamurire in legatura cu parcarea in zonele rezidentiale.
Am un apartament la parter cu o curte proprie. In actul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
	                    Nadasurf	                   

Buna ziua,
Doresc o lamurire in legatura cu parcarea in zonele rezidentiale.
Am un apartament la parter cu o curte proprie. In actul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)