avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuri de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuri de parcare

Buna ziua,

Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc nou construit, terenul din jurul blocului este comun (proprietatea blocului), vecinul de la parter are 2 masini, restul locatarilor, ne-am inteles sa parcam masinile in spic, pentru a beneficia toti de loc de parcare, doar el (vecinul de la parter) isi parcheaza masinile paralel cu blocul, astfel ocupand nu 2 ci 4 locuri de parcare, doresc sa precizez ca nu putem cumpara locuri de parcare deoarece primaria a spus ca acel teren nu intra in administrarea lor. De asemenea acest vecin nu doreste sub nici o forma sa parcheze conform intelegerii.

Intrebarea mea este urmatoarea: Putem restul locatarilor prin mijloace legale sa il obligam sa isi parcheze masinile corespunzator?

Astept cu interes un raspuns
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:30, 4 Decembrie 2014
Parcati dumneavoastra si alti vecini care inteleg situatia, in spic si cand va veni vecinul poznas sa parcheze si el va fi nevoit sa procedeze la fel ori nu va mai avea unde parca.
Asa poate intelege desenul.
Multumesc pentru raspuns, problema e, ca am incercat si in aceasta situatie el parcheaza dea latul in spatele nostru blocandune masinile :(
Pai un "neam de manivela" poate parca aiurea si poate bloca masinile chiar daca toate celelalte sunt parcate regulamentar, in interiorul marcajelor... Am vazut masini de smecher parcate pe linia de tramvai si mutata de calatorii din tranvai.
Pentru acestia exista solutii:
- telefon la politie si reclamati ca vreti sa plecati cu masina si-ati fost blocat de altul
- masina mutata cu mana de cativa trecatori chemati in ajutor
- pana de cauciuc din cauza de "ac de cojocul lui".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc o lamurire in legatura cu parcarea in zonele ... Nadasurf Nadasurf Buna ziua, Doresc o lamurire in legatura cu parcarea in zonele rezidentiale. Am un apartament la parter cu o curte proprie. In actul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)