Am un SRL si vreau sa amplasez un automat de cafea intr-o locatie. Ce fel de contract trebuie sa inchei cu firma respectiva, tinind cont ca acesteia ii va reveni o suma de 0,3 lei dintr-un pret de 1 leu din vinzarea fiecarei bauturi calde (cafea, ciocolata, etc)? Multumesc.
:offtopic: Va rog sa nu scrieti mesajele cu majuscule, deoarece in internet asta inseamna a tipa si este o practica interzisa de regulamentul de postare. Multumesc!
eu am inteles acest lucru din primul moment :,, comodantul imprumuta cu titlu gratuit pentru folosinta comodatarului"
se incheie anexa la contract unde este stipulat ca ramane in proprietatea dumneavoastra, dar trece in custodia sc ..... srl(comodatarul)
se trec date de identificare ale aparatului, seria , cine la produs, samd, valoarea , amplasamentul
pe toata durata contractului, comodatarul raspunde de integritatea aparatelor
pretul unui serviciu este de 1leu(tva inclus)
in rest subscriu la ce a spus colega dcozma ,,in functie si de numarul cafelelor ori ceaiurilor consumate , a plati catre firma unde este amplasat automatul a unei taxe ori converteste aceasta suma in fise.:
prin pretul serviciului am avut in vedere pretul bauturii ce se vinde la automatul de cafea, astfel incat comodatarul sa nu vanda la alt pret acel produs