adema1980 
	    	Utilizator

adema1980 
	    	Utilizator	    

adema1980, utilizator
 adema1980, utilizator 	
			~ final discuție ~
 andreiarotaru	                   

Buna ziua tuturor si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.
Am descoperit in urma cu o saptamana, cand m-am dus cu dosar la Transilvania pentru a-mi face ... (vezi toată discuția)
	                    andreiarotaru	                   

Buna ziua tuturor si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi.
Am descoperit in urma cu o saptamana, cand m-am dus cu dosar la Transilvania pentru a-mi face ... (vezi toată discuția)

Gabriel_onefm	                   

Bună ziua. Soția mea a avut un card de salariu cu overdraft din 2011 pana în 2014. În 2014 am decis sa îl închidem. În ziua închiderii am făcut ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriel_onefm	                   

Bună ziua. Soția mea a avut un card de salariu cu overdraft din 2011 pana în 2014. În 2014 am decis sa îl închidem. În ziua închiderii am făcut ... (vezi toată discuția)

monnalee02	                   

Buna ziua.
Intai sa va explic speta, dupa care ajungem si la solutiile ei .
In 2004 sotul meu si-a ahizitionat dintr-un magazin, electrocasnice ramanand sa ... (vezi toată discuția)
	                    monnalee02	                   

Buna ziua.
Intai sa va explic speta, dupa care ajungem si la solutiile ei .
In 2004 sotul meu si-a ahizitionat dintr-un magazin, electrocasnice ramanand sa ... (vezi toată discuția)