avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consultanta/ajutor infiintare firma - de la avocat sau ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consultanta/ajutor infiintare firma - de la avocat sau de la contabil?

Buna ziua,

O firma de IT din Marea Britanie doreste sa deschida o sucursala in Iasi unde sa angajeze si persoane dezavantajate. Ce forma juridica ar trebui sa aiba firma din Iasi astfel incat sa poata aplica pentru diverse granturi/subventii de la statul roman? Trebuie sa fie independenta de firma "mama"? Aceasta firma din Iasi va dezvolta produse software pentru clienti din sectorul public din Marea Britanie, dar nu numai.

Pentru inregistrarea firmei in Romania ar fi indicat ca acestia sa apeleze la un avocat sau la un contabil? Cine poate sfatui cel mai bine in privinta formei juridice, a actelor necesare, etc.?

Multumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: roxanaghita , utilizator 17:07, 3 Decembrie 2014
Adresati-va unui av specializat in operatiuni la Reg Com pt problemele privind infiintarea societatii si ulterior unui contabil pt problemele financiar-fiscale.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate noua sau sucursala? clls clls Ma puteti lamuri intr-o privinta : in cazul unei societati din afara tarii, este mai convenabil pt ei sa deschida in tara o sucursala a societatii-mama sau sa ... (vezi toată discuția)
Federatia filantropia angajeaza manager financiar (ff-mf-004-09/ ff-mf-005-09) gasserane gasserane Federatia Filantropia este o organizatie non-profit, infiintat in 2008 cuprinzand 11 dintre cele mai puternice ONGuri organizate pe langa Biserica Ortodoxa ... (vezi toată discuția)
Am dezvoltat mai multe aplicatii software, cum le inregistrez? VictoriaPantir VictoriaPantir Am dezvoltat mai multe aplicatii software de gestiune, am eu dreptul sa le vand ca firma, clientilor finali fara a le inregistra, ori nu? Daca da, unde se ... (vezi toată discuția)