avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... plan de prevenire si protectie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

plan de prevenire si protectie

Buna seara!
Va rog, ma puteti ajuta cu un model de plan prevenire si protectie pentru functia de primitor distribuitor materiale si scule?
In speranta ca voi primi un raspuns, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:15, 4 Decembrie 2014
Mai intai trebuie sa fiti in posesia unei evaluari a riscurilor de securitate si sanatate in munca pentru locul de munca/postul respectiv. Ulterior, conform modelului-anexa la normele metodologice de aplicare a legii 319/2006, intocmiti Planul de prevenire si protectie.
Model pentru planul de prevenire si protectie gasiti in anexa 7 la Normele de aplicare a Legii ssm nr. 319/ 2006, aprobate prin HG nr.1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Nu veti gasi un model general valabil pe care sa il aplicati copy-paste.
Fiecare firma are conditii specifice de lucru, motiv pentru care, pentru intocmirea planului de prevenire si protectie, trebuie sa plecati de la identificarea si evaluarea riscurilor profesionale specifice locului de munca/ postului de lucru/ activitatii desfasurate/ echipamentelor tehnice utilizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan ssm gabrielciolpan gabrielciolpan vreau si eu un model de plan anual de masuri ssm.Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)
Planul de prevenire si protectie narcisa_narcisa narcisa_narcisa Buna seara. Care e cea mai corecta/ buna metoda de a intocmi planul de prevenire si protectie pentru o firma de constructii.? hg 300/ 2006. - un plan pe ... (vezi toată discuția)
Ssm mihaelagaitan mihaelagaitan as dorii documente editabile pentru ssm invatamant (vezi toată discuția)