avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de inselaciune, folosirea datelor personale ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de inselaciune, folosirea datelor personale ale unui candidat la munca

un prieten din franta m-a cerut sa caut 20 de persoane care vor sa lucreze in franta....am cautat,am vorbit in telefon cu mai multe persoane intre cele si cu 3 persoane care mi au trimis datele lor ca sa facem contractele si au zis ca vin cu masina personala...(nu am cerut nici un leu,absolut nimic,numai am zis ca daca vin cu noi trebuie sa plateasca transportul)...dupa 2 zile am gasit o grupa din 20 de persoane si am refuzat pe cei trei spunand ca plecarea a fost anulata si anuntul nu mai este valabil...cei trei au depus plangere la politie nu stiu cu ce motiv (tentativa la inseklaciune sau stiu eu ce....) mentinand ca mi au trimis datele persoanle si sa nu folosesc abuziv (habar n-am la ce poit sa folosesc) ce sa fac? ce sa declar la politie? am o singura vina si anume ca am fost condamnat (pedeapsa cu suspendare) pt inselaciune si poate ca nu vor crede politistii......ce sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:01, 6 Decembrie 2014
Nu cred ca se poate discuta despre tentativa de inselaciune daca nu ati cerut bani.
Restul aflati la politie.
Depinde si ce aubdeclarat ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de credit transformata in " tentativa de inselaciune si uz de fals " iamlion13 iamlion13 Buna ziua. In 2016 am gasit un anunt pe internet referitor la o companie care oferea imprumuturi rapide doar cu buletinul. Am sunat la numarul lor si am luat ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat - mi se cere sa deschid un cont bancar DavidCojocaru DavidCojocaru de curand am primit un e.mail,cu o scrisoare de la cineva din Africa,in legatura cu o suma mare de bani...acest om imi cere o favoare ,sa.mi fac cont bancar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sarbatori fericite! am o situatie delicata mama mea ... Mezzoankbrb Mezzoankbrb Buna ziua! Sarbatori fericite! Am o situatie delicata mama mea in barsta de 64 ani vorbeste de 7 luni pe internet cu un barbat american de orogine romana asa ... (vezi toată discuția)