avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Servicii transport
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Servicii transport

Achizitionez de la o firma din Franta, produse fabricate in Brazilia si aduse cu vaporul in Italia. Produsele le achizitionez in conditia FCA port Italia. Importul definitiv se face in Romania. Transportul din Italia in Romania este realizat auto de o firma din Romania. Baza de impozitare cuprinde pretul in conditia FCA port Italia. Firma de transport mi-a facturat cu TVA, transportul din Italia in Romania. E bine? Sau trebuia ca factura de transport sa fie fara TVA, si in vama, la baza de impozitare sa adaug si factura de transport auto. Cum e bine? Pe ce temei legal?
Cel mai recent răspuns: mandrut , utilizator 11:40, 8 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul tva in vama andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. In calculul tva de achitat in vama pentru produse sosite din statele unite se ia in considerare ... (vezi toată discuția)
Tva la facturi transport gisele gisele Daca s-a confruntat cineva cu o situatie asemanatoare il rog sa ma ajute: O societate de transport din Romania, primeste o comanda de la o firma din Anglia, ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii transport genigeni genigeni Buna ziua, Suntem o firma de transport marfa si am efectuat un transport pt.client roman insa marfa a fost cu vama...declaratie vamala pe care e scris nr.i ... (vezi toată discuția)