avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune curtea de apel Bucuresti, hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune curtea de apel Bucuresti, hotarare definitiva

Buna seara.
Va rog sa-mi spuneti daca o hotarare definitiva, doar definitiva, emisa de curtea de apel Bucuresti mai poate fi atacata. In solutia pe scurt publicata pe site-ul curtii de apel nu am vazut nimic in sensul asta, dar vreau sa ma asigur daca parata mai are alte cai de atac. Tema actiune: eliberare diploma, Spiru Haret.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Radu9 , utilizator 17:40, 8 Decembrie 2014
Presupun că a fost respins recursul ca nefondat. Tehnic mai există căi extraordinare de atac, dar mă îndoiesc că vor fi folosite. Hotărârile, după noul cod de procedură civilă, nu mai sunt irevocabile. În multe dintre situații, cele irevocabile de atunci sunt cele definitive de acum.
Ultima modificare: Luni, 8 Decembrie 2014
Radu9, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 42/2015 dreptul absolventilor de a beneficia de acte de studii 09kis 09kis Buna ziua, Am finalizat studiile in 2009, la Spiru Haret, Facultatea de matemetica informatica, ID Buzau, specializarea Informatica; Am sustinut si reusit ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma licenta the mark the mark Dosare 11623 si 10776 avocat stan Solutie pe site curtii de apel bucurestiAdmite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge ca inadmisibilă acţiunea ... (vezi toată discuția)
Cale de atac în instanþã ContSters251156 ContSters251156 Vă rog frumos,... am câştigat un proces, fond, (recunoastere diploma) la Curtea de Apel, dar la recurs la ÎCCJ, mi-a fost respinsă acţiunea ca ... (vezi toată discuția)