avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune sot supravietuitor fara copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune sot supravietuitor fara copii

Buna ziua! situatia mea ar fi urmatoarea: cuplul nu au putut avea copii asa ca au infiat unul de la varsta de 3 ani, dar din cauza unor conflicte in familie acesta a fost desfiat (cand ambii erau in viata). Sotul a decedat in urma cu peste 5 ani. Sotul are o sora si un frate (decedat, cu doi copii). As dori sa aflu cine are dreptul la succesiune si cu ce procente.
Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 05:31, 9 Decembrie 2014
Dreptul la mostenire in urma defunctului -sot - il au sotia supravietuitoare, sora si cei 2 copiii al fratelui. Pentru a afla cotele adresati-va unui notar si va v-a lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare succesiune dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua . daca in urma decedatului au ramas ca mostenitori sotia supravietuitoare si o sora infiata doar de tatal decedatului (mama decedatului fiind ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua,am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta ....am un frate care a decedat acum 7 ani ,iar sotia nu a deschis succesiune ,acum 1 luna a decedat si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul in care defunctul nu a avut copii nici din ... Vaduva mihaela Vaduva mihaela Buna ziua! In cazul in care defunctul nu a avut copii nici din prima casatorie (sotia moarta) nici din a doua casatorie (cea de-a doua sotie are proprii ei ... (vezi toată discuția)