av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

DlGoe 
	    	Utilizator

DlGoe 
	    	Utilizator	    

Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 miruna.c	                   

Povestea e asa...
In decembrie anul trecut, AGA hotaraste cesiunea unor parti sociale (iese un asociat, intra un altul) si largirea ob de activitate. ... (vezi toată discuția)
	                    miruna.c	                   

Povestea e asa...
In decembrie anul trecut, AGA hotaraste cesiunea unor parti sociale (iese un asociat, intra un altul) si largirea ob de activitate. ... (vezi toată discuția)

Dragos1900	                   

Bună seara,
În data de 27.03.2020 am fost oprit de un echipaj al poliției și amendat cu 5.000 de lei pentru că nu aveam declarație, am zis ok am ... (vezi toată discuția)
	                    Dragos1900	                   

Bună seara,
În data de 27.03.2020 am fost oprit de un echipaj al poliției și amendat cu 5.000 de lei pentru că nu aveam declarație, am zis ok am ... (vezi toată discuția)

incepator c.j	                   

In data de 12.04.2007, Y persoana fizica angajata la sc ......., transporta marfa cu un autotren ( daca ii spun bine),de 3.5 t pe strada  Andronache , ... (vezi toată discuția)
	                    incepator c.j	                   

In data de 12.04.2007, Y persoana fizica angajata la sc ......., transporta marfa cu un autotren ( daca ii spun bine),de 3.5 t pe strada  Andronache , ... (vezi toată discuția)