avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna seara - amenzi neplatite, consecinte
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna seara - amenzi neplatite, consecinte

Buna seara, am o intrebare, acum doi ani am luat o amenda de circulatie, dupa un an am luat alta amenda si tot asa.. in total am 4500 lei de dat la impozit. intrebarea este, daca nu platesc anul acesta care vine ( 2015 ) toata suma ce se poate intampla? multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:59, 14 Decembrie 2014
Aceste datorii se prescriu in 5 ani. Trebuie sa le platiti la un moment dat. Daca aveti nevoie de vreun act de la ei, nu va elibereaza nimic pina nu platiti. De asemenea, se poate trece la executare.
Daca nu aveti bunuri (casa, masina, apartament), salariu, venituri, etc, care sa poata fi executate, nu se intampla nimic!
Nu intra in panica cei ce au de platit statului milioane (primarul sectorului 3 are de dat anaf-ului 45 mil!!!), de ce va panicati d-voastra?!
@DlGoe, omul de rand, dupa cum constatam, si nu de ieri, de azi, nu e primarul sectorului 3. Iar acestuia din urma o sa i se infunde intr-o zi. Asa ca, daca il putem ajuta pe omul de rand, mai buna e litera legii.

@Alexandru1992, in litera legii, sfatul meu este sa platiti pentru ca odata tot o s-o faceti. Daca acum sunteti tanar, amenda asta o veti plati si la batranete, daca aveti venituri. Daca sunteti boschetar si o sa fiti pana la moarte, nu vi se intampla nimic.

Daca nici hotii n-au ce sa va ia, nici statul n-o face!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga nepublicata de aproape 1 an miruna.c miruna.c Povestea e asa... In decembrie anul trecut, AGA hotaraste cesiunea unor parti sociale (iese un asociat, intra un altul) si largirea ob de activitate. ... (vezi toată discuția)
Amendă din pandemie plătită la primărie apare neplătită la anaf. Dragos1900 Dragos1900 Bună seara, În data de 27.03.2020 am fost oprit de un echipaj al poliției și amendat cu 5.000 de lei pentru că nu aveam declarație, am zis ok am ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala data in debit - nu pot plati impozitele incepator c.j incepator c.j In data de 12.04.2007, Y persoana fizica angajata la sc ......., transporta marfa cu un autotren ( daca ii spun bine),de 3.5 t pe strada Andronache , ... (vezi toată discuția)