avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariatului ii se acorda diurna pentru zilele din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariatului ii se acorda diurna pentru zilele din luna decembrie 25,26?

Buna ziua, salariatul daca este delegat in Italia in perioada 10 decembrie - 28 decembrie, ii acord diurna pt zilele de 25,26? MultumescSalariatului ii se acorda diurna pentru zilele din luna decembrie 25,26?"
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:21, 11 Decembrie 2014
Diurna se acorda pentru toate zilele in care salariatul este plecat in delegatie, indiferent daca este zi lucratoare sau nelucratoare.

Deci, in cazul prezentat, se acorda diurna si pentru 25/12/2014 si 26/12/2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasari de personal si fisa de pontaj AliceS AliceS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, cum ar trebuie intocmita corect o fisa de pontaj pentru salariatii care sunt trimisi in deplasari (in afara locului de ... (vezi toată discuția)
Dacă plec în delegație si primesc diurna, nu mai dreptul la ... croberta croberta Dacă plec în delegație si primesc diurna, nu mai dreptul la tichete de masa pt ziua respectiva ? (vezi toată discuția)
Munca in strainatate calinaremus calinaremus Buna ziua Sunt angajat la o firma din Romania .In momentul de fata sunt in delegatie in strainatate .Daca in decursul delegatiei, o sarbatoare nationala cum ... (vezi toată discuția)