avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă plec în delegație si primesc diurna, nu mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă plec în delegație si primesc diurna, nu mai dreptul la ...

Dacă plec în delegație si primesc diurna, nu mai dreptul la tichete de masa pt ziua respectiva ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 13 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai aveti dreptul la tichete de masa pentru zilele in care primiti diurna.
Norme de aplicare a Legii nr.165/2018
Art. 10. -
(1) În cazul tichetelor de masă, angajatorii nu pot acorda mai mult de un tichet de masă pentru fiecare zi lucrătoare din luna pentru care se efectuează distribuirea/transferul valorii nominale a tichetelor de masă, după caz. În sensul prezentelor norme nu se consideră zile lucrate perioadele în care salariații:
.....
c) potrivit dispozițiilor legale, sunt delegați sau detașați în afara localității în care își au locul permanent de muncă și primesc indemnizație de delegare sau de detașare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa pe timpul delegatiei fara acordare diurna/indemnizatie deplasare alinacci alinacci Buna ziua ! Lucrez in cadrul unei institutii neguvernamentale ce se autofinanteaza. Am fost plecata 3 zile in delegatie in afara tarii . Cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Salariati plecati în delegatie în turcia, acolo le-a fost asigurată ... florea.ramona florea.ramona salariati plecati în delegatie în Turcia, acolo le-a fost asigurată cazarea si masa pentru 5 zile plus 2 zile de diurna(zile de plecare și sosire ce au ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna seara, Pt zilele in sărbători legale și weekend se acordă tichete de masa sau nu? Intreb pt ca angajatorul spune că nu se acordă tichete de masa ... (vezi toată discuția)