Judecatorul a dispus efectuarea unei expertize tehnice si de evaluare asupra unui imobil . Am depus o cerer de precizare , dar nu m-a multumit nici raspunsul la aceasta . Am aratat judecatorului ca nu este bine ce a facut acela acolo si m-a intrebat daca vreau contraexpertiza , iar eu am spus ca nu vreau . Acum parca asi vrea . Nu s-a ramas in pronuntare si nu s-a discutat pe fond . Ma pot intoarce si sa arat ca vreau aceasta contraexpertiza ? Am motive temeinice . Am facut si o cerere de constatare la fata locului . e parere aveti ? Ma puteti indruma ?
Opinia mea este sa cereti refacerea expertizei, bine-nteles, in contul aceluiasi onorariu! Nu stiu cauza, dar din intrebarile d-voastra deduc ca ati considerat ca va puteti reprezenta singura. Toate bune si frumoase, pana va loviti de procedura, sa nu mai vorbesc de ,,datinile/cutumele" caracteristice fiecarei instante, lucruri pe catre un maître le ,,fluiera".
Punctul meu de vedere in privinta modului de tratare a unei expertize tehnice judiciare l-am expus de multe ori : aparator+expert asistent. Poate nu poti cumpara cu bani dreptatea, dar banii te ajuta sa obtii sentinte favorabile.