avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Primaria Muncipiului si comertul ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Primaria Muncipiului si comertul ambulant

Am o mare rugaminte la dumneavoastra daca ma puteti lamuri la urmatoarea intrebare.
.
Va intreb daca au dreptul sa imi interzica functionarea pe Domeniu Privat.
Conform Art.4 din Regulamentul impus de H.C.L si Ctez" Amplasamentele situate în faţa punctului de lucru cu sediul fix vor fi atribuite fără licitaţie
publică, la cererea deţinătorilor spaţiilor comerciale respective. Vor fi autorizate, sub forma
comerţului de întampinare...."
Am contract cu Proprietarul pentru folosirea in scop comercial a 3 mp pe un Domeniu Privat.Sa inteleg ca eu sunt pe Domeniu Privat si ca pot sa desfasor comert sub forma de intampinare. Apelez la acest aspect deoarece in Cadrul Primariei dureaza foarte mult solutionarea unei cerei pt ocuparea Domeniului Publi.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:26, 16 Decembrie 2014
Dvs. aveti sediul social declarant la adresa unde doriti sa functionati cu activitati comerciale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert ambulant pe domeniu privat omuverde3d omuverde3d Va salut cu tot respectul. Am o problema cu primaria in privinta ocuparea domeniului privat in vederea comercializarii sucurilor naturale. Va rog frumos daca ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)
Organizare licitatie de catre o societate comerciala Lizzette Lizzette Buna ziua, Va rog, as dori sa stiu daca o societate comerciala cu capital privat poate organiza o licitatie. Respectiva licitatie se organizeaza in cadrul ... (vezi toată discuția)