MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

Stefan Bicov 
	    	Avocat

Stefan Bicov 
	    	Avocat	    

Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 clau94	                   

Buna ziua , pe scurt mi-a fost suspendat perimisul pe 3 luni, am facut contestatie si am pierdut. Am vazut pe site-ul judecatoriei decizia care poate fi ... (vezi toată discuția)
	                    clau94	                   

Buna ziua , pe scurt mi-a fost suspendat perimisul pe 3 luni, am facut contestatie si am pierdut. Am vazut pe site-ul judecatoriei decizia care poate fi ... (vezi toată discuția)

romeo_ovidiu@yahoo.com	                   

Buna ziua,
As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. 
Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
	                    romeo_ovidiu@yahoo.com	                   

Buna ziua,
As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. 
Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)

MirceaT	                   

Am pierdut procesul cu politia iasi si acum trebuie sa imi predau permisul.
Sentinta a fost data pe data de 16.06.2009 si mie mi-a parvenit pe data de ... (vezi toată discuția)
	                    MirceaT	                   

Am pierdut procesul cu politia iasi si acum trebuie sa imi predau permisul.
Sentinta a fost data pe data de 16.06.2009 si mie mi-a parvenit pe data de ... (vezi toată discuția)