avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme de procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme de procedura

Cine poate obliga comisia judeteana de fond funciar sa participe la un proces unde este citata in calitate de parata, alaturi de comisa si primaria comunala ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:30, 31 Decembrie 2014
nimeni. judecata se poate face si in lipsa nu trebuie neaparat sa participe.
În fața instanței civile, ca regulă, părțile nu sunt obligate să se prezinte.
Daca procedura de citare este legal indeplinita, procesul se judeca indiferent daca se prezinta sau nu cineva din partea comisiei.

Daca insa e nevoie sa se trimita acte, sa raspunda la adrese, la interogatoriu etc si nu o fac, atunci da, exista sanctiuni procedurale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort neprezentare la proces claudiu-iulian claudiu-iulian daca nu semnez citatia de divort venita in mod repetat la interval de 3 luni si nu ma prezint ca parat,ce se poate intampla? mentionez ca nu avem bunuri comune ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate aylyn87 aylyn87 Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte, acest vecin a primit de la primarie acea proprietate (are acte), desi acel loc este al meu conform ... (vezi toată discuția)
Proces pamant aylyn87 aylyn87 Am un proces cu un vecin care a intrat ilegal in curte. Asta am primit in urma procesului, insa nu stiu exact ce se doreste de la mine, ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)