avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cale de atac decizie administrativa forum
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cale de atac decizie administrativa forum

As dori sa stiu cum poate fi contestata decizia stergerii unui mesaj. Sau a unui topic.
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 09:48, 24 Decembrie 2014
Contactati prin mesagerie privata unul dintre moderatori sau administratorii forumului
Buna dimineata,

Inainte de a contesta stergerea mesajelor sau a topicurilor asigurati-va ca respectati Regulamentul de postare in forum. Pare ca inca nu l-ati citit, altfel ati fi stiut ca nu aveti voie sa deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect si ca nu ne plac utilizatorii care aduc injurii unei categorii profesionale.

O zi frumoasa.
Admin
Ma simt usor calomniat de acest din urma comentariu... de vreme ce chiar am citit regulamentul imediat inainte sa postez in aceasta rubrica. Daca as fi gasit raspunsul acolo, nu as fi postat aici.
Faptul ca m-am angajat in discutii care aduc lezare imaginii UNOR PERSOANE doar in mod abuziv poate fi perceput ca a aduce injurii unei categorii profesionale, dupa cum sugerati dvs ca as fi procedat.

Referitor la mai multe topicuri cu acelasi subiect... tocmai vizavi de asta urma sa exercit calea de atac, aducand explicatii ca nu poate fi vb de asa ceva, in ciuda stereotipiei aparentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru administratorii site-ului: cum pot sterge un comentariu la articol? nicusorilinca nicusorilinca am rugamintea de ama ajuta cu pasii pentru stergerea unui comentariu personal la un articol publicat pe site!exista aceasta posibilitate?va multumesc! (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)