Buna ziua. Ce as putea sa fac pentru a fi trasi la raspundere unele persoane banuiesc copi de 17-18nu ani care de mai mult de un an tot arunca cu pietre pe casa sau anumite obiecte. Pagubele find un geam si tiglele pe casa. Am anuntat de multe ori politia dar au venit si sigur faptasi au fugit cu mult timp inainte. Dansi de la politi au spus ca au dat la unele persosne amenda care leam retinut dupa fizic si cand vorbeau dupa ce aruncau si fugeau imediat si eu dupa ei dar nu am reusit sa ii prind .. ce as putea face ? Sau daca am un obiec de exemplu o sticla cu care sa arunca o pot duce la politie pentru a se loa amprente? VA ROG SA IMI RASPUNDETI
Daca exista probe materiale,acestea pot fi utilizate pentru identificarea faptuitorilor
Mai exista problema esentiala ca amprentele pot fi decelate numai in anumite conditii,in anumite termene si numai de pe anumite materiale,daca mai punem in discutie complexitatea spetei,interesul autoritatilor...este greu de crezut sa desfasoare cercetari temeinice pentru o tigla si un geam spart...
Sarbatori fericite !