avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitii online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitii online

Buna seara . am cumparat cateva produse ( vanzatori diferiti ) de pe un site chinezesc (aliexpress) sper ca am voie sa ii spun numele.
fiecare colet in parte nu depaseste suma de 25 dolari fiecare.
doar unul singur costa 25 dolari , restul sub sun 20 dolari.
intrebarea mea este , cumparand de pe acest site online (am facut plata , produsele au fost trimise de vanzator) , eu pe site neprimind nici o factura, am inteles ca mai noi la vama se cere dovada de plata a coletului. cum pot dovedii eu ca am platit coletul daca nu am o factura . plata online s-a facut cu visa card.
ma puteti lamuri cu aceasta problema ? cum pot dovedii plata produselor ?
pot scoate un extras de plata al cardului ?
avand in vedere ca produsele vin in colete diferite de la diferiti vanzatori va trebuii sa platesc taxe ? cel mai scump colet valoreaza 25 dolari. daca da , ce taxe ?
imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie sau daca nu aveti o legatura directa cu subiectul meu fiind un site de avocatura , avand cont aici ma gandeam ca ma puteti lamurii cu aceasta problema
Craciun fericit tuturor! Seara buna.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 00:10, 26 Decembrie 2014
cristiicta a scris:

pot scoate un extras de plata al cardului ?


da. extrasul reprezinta o davada ca plata a fost efectuata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Colet blocat in vama/dhl pentru shipping gratuit si un produs gratuit inclus in factura...? csoreanu csoreanu Buna ziua - am un colet care vine din strainatate cu DHL-ul, mi s-a comunicat ca nu se poate face vama pentru ca, din cele doua produse din colet, unul este cu ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)