avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot contacta TMB?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot contacta TMB?

Buna ziua
Cum pot contacta Tribunalul Bucuresti in aceasta perioada? Am incercat cele doua numere de telefon indicate la rubrica "contact" dar nu raspunde nimeni.

Ce as dori sa stiu de la cei de la TMB este urmatorul lucru: care sunt numarul de fax sau adresa de email la care pot trimite un document pentru un dosar aflat in judecata la TMB?
Cel mai recent răspuns: ContSters328245 , utilizator 13:57, 29 Decembrie 2014
Pentru raspuns la obiect era necesar sa precizati macar natura spetei civil sau penal,avand in vedere ca sunt servicii distincte
Puteti comunica prin corespondenta postala cu mandat de confirmare,sau E-mail: tribunalul-bucuresti@just.ro; tr-bucuresti@just.ro tr
Sectia civila FAX – 313.28.02
Tot la rubrica "Contact" a Tribunalului Bucuresti este afisat programul de lucru in perioada vacantei judecatoresti, precum si adresa de fax si e-mail.
ynocentta a scris:

Pentru raspuns la obiect era necesar sa precizati macar natura spetei civil sau penal,avand in vedere ca sunt servicii distincte

E vorba despre sectia penala. De fapt, cea ce doresc sa stiu este daca se pot trimite prin fax/ email cereri de constituire parte civila intr-un dosar penal.

Avand in vedere ca la telefoane nu raspunde nimeni, ma indoiesc sa e cineva acolo in aceasta perioada, desi conform site-ului TMB, ar trebui sa fie cineva la biroul de Informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depun reclamatii privind un lichidator juridic ci-cristi ci-cristi Buna ziua, As vrea sa stiu unde si ce trebuie sa fac pt. a reclama un lichidator juridic, in persoana unor Cabinete Asociate de Practicieni in Insolventa ? ... (vezi toată discuția)
Redactare sentința dan constantinescu dan constantinescu Cum pot urgenta redactarea unei sentințe pronunțate în luna septembrie 2016? M-am adresat tuturor factorilor decizionali (Secția a VIa a TMB care a ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)