avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sumele provenite din amenzi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sumele provenite din amenzi

buna ziua, daca ma puteti lamuri cu privire la un aspect v-as fi recunoscator
daca sumele provenite din amenzile aplicate in baza OUG 195/2002 se fac venit la bugetul local, contravenientul primeste sanctiunea pe raza altei localitati decat cea de domiciliu si achita contravaloarea amenzii la casieria primariei alta decat cea de domiciliu si alta decat cea pe raza careia a fost constatata contraventia si aplicata sanctiunea amenzii administrative atunci veniturile din amenzi se fac venit la bugetul local al carei unitati administrativ teritoriale, daca se fac venit la bugetul local al u.a.t. pe raza careia isi are domiciliul contravenientul ma intereseaza si modalitatea de transfer a sumei
va multumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 12:38, 30 Decembrie 2014
Citez:
Amenzile privind circulaţia pe drumurile publice se fac venit integral la bugetele locale şi se achită la Casa de Economii şi Consemnaţiuni– CEC- S.A., la casieriile autorităţilor administraţiei publice locale ori ale altor instituţii publice abilitate să administreze veniturile publice locale, indiferent de localitatea pe a cărei rază funcţionează acestea, de cetăţenia, domiciliul, sau de reşedinţa contravenientului ori de locul săvârşirii contravenţiei, precum şi la ghişeul unic din punctele de trecere a frontierei de stat a României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda , ca am traversat prin loc nepermis katakata katakata Astazi am primit o amenda , recunos ca am gresit . Asi dori sa stiu unde pot sa o platesc si daca trebuie sa fac dovada ? ( locuiesc in Bucuresti ) (vezi toată discuția)
Amenda persoana fizica angisa angisa buna seara.Am si eu o intrebare, unde se duc amenzile acordate persoanelor fizice si intreprinderilor individuale? la bugetul de stat s-au la bugetul ... (vezi toată discuția)
Amenda always always Buna ziua, mi-a venit si mie o amenda la adresa din buletin, eu acum stau in bucuresti. Se poate plati amenda in buc? sau trebuie sa ma duc acasa sa o platesc, ... (vezi toată discuția)