Pascal19 
	    	Utilizator

Pascal19 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lavih	                   

1) Buna ziua.Ce cod CAEN se poate folosi pentru furaje/concentrate pentru animale aduse din strainatate ,pentru a distribui marfa in tara.Care este regimul si ... (vezi toată discuția)
	                    lavih	                   

1) Buna ziua.Ce cod CAEN se poate folosi pentru furaje/concentrate pentru animale aduse din strainatate ,pentru a distribui marfa in tara.Care este regimul si ... (vezi toată discuția)

CuzescuAndra	                   

Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte:
- ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)
	                    CuzescuAndra	                   

Buna ziua, asi dori si eu o informatie cu privire la urmatoarele aspecte:
- ce coduri Caen imi trebuie in actul constituitv pentru comercializarea ... (vezi toată discuția)

glo	                   

vreau sa trec ca obiect principal de activitate la o societate
comertul cu ridicata a sfeclei de zahar si nu stiu in ce clasa se incadreaza
comertul cu ... (vezi toată discuția)
	                    glo	                   

vreau sa trec ca obiect principal de activitate la o societate
comertul cu ridicata a sfeclei de zahar si nu stiu in ce clasa se incadreaza
comertul cu ... (vezi toată discuția)