avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marire program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marire program vizita minor

buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata spre crestere si educare,tatalui i-a fost acordat ca in a doua si a 4a duminica din luna sa ia minora la domiciliul parintilor sai.Cu toate ca ia fost respectat acest program,ba chiar l-am lasat sa vada fetita de cate ori a dorit,acum m-a dat in judecata ptr marirea acestui program,dorind sa ia fetita in fiecare duminica,2 saptamani atunci cand va avea concediu,si a 2a zi de sarbatori.doresc sa stiu daca asa ceva este posibil,ptr ca numai gandul ca fetita ar putea sa ramana o noapte la el ,ma tulbura,dapai 2 sapt...precizez ca are 1 an si 7 luni.va rog indrumatima ce pot face....va multumesc
Cel mai recent răspuns: corne_daria , utilizator 13:28, 8 Iunie 2009
m-am intrebat de sute de ori nu o singura data,da am o parte din vina si anume ca am acceptat prima bataie ca nu a fost palma,si ca am tolerat multe in speranta ca aceasta casnicie poate,poate v-a rezista.regret acum ca am asteptat pana in momentul in care a venit fetita,ca sa accept ca aceasta relatie nu are nici-o sansa,abia atunci am inteles ca nu o sa i se ofere:,linistea ,echilibrul,libertatea(trebuia sa ies cu fetita afara doar daca era el acasa si nu mai mult de 1-2),si alte lucruri pe care trebuie sa i le oferi unui copil ca sa creasca asa cum trebuie.stiu ca sunt judecata ca am asteptat mult prea mult ca sa iau masuri ,dar cu siguranta e mai bn acum decat mult prea tarziu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl fetiței mele ne amenință, pe mine și familia mea, că ne omoară și ne dă foc la casă, iar acum spune că vine și ia copilul cu forța. aș avea șanse să obțin custodia totală? Dia2017 Dia2017 Bună ziua! Ma numesc Diana,în urma unei relatii a rezultat un copil,care la momentul respectiv are 2 ani și 4 luni. Eu cu tatăl copilul am avut multe ... (vezi toată discuția)
Cer un sfat, un raspuns - modificare program de vizita ContSters302913 ContSters302913 Fiica-mea este divortata din anul 2011,hotarirea judecatoreasca in urma divortului a fost ca minora,( acum in virsta de 2ani si 8 luni ),sa locuiasca la mama ... (vezi toată discuția)
Pronuntare program vizita fetita alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly si am o mare nedumerire. Sunt in divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare minor.Sotul a cerut in ... (vezi toată discuția)