buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata spre crestere si educare,tatalui i-a fost acordat ca in a doua si a 4a duminica din luna sa ia minora la domiciliul parintilor sai.Cu toate ca ia fost respectat acest program,ba chiar l-am lasat sa vada fetita de cate ori a dorit,acum m-a dat in judecata ptr marirea acestui program,dorind sa ia fetita in fiecare duminica,2 saptamani atunci cand va avea concediu,si a 2a zi de sarbatori.doresc sa stiu daca asa ceva este posibil,ptr ca numai gandul ca fetita ar putea sa ramana o noapte la el ,ma tulbura,dapai 2 sapt...precizez ca are 1 an si 7 luni.va rog indrumatima ce pot face....va multumesc
m-am intrebat de sute de ori nu o singura data,da am o parte din vina si anume ca am acceptat prima bataie ca nu a fost palma,si ca am tolerat multe in speranta ca aceasta casnicie poate,poate v-a rezista.regret acum ca am asteptat pana in momentul in care a venit fetita,ca sa accept ca aceasta relatie nu are nici-o sansa,abia atunci am inteles ca nu o sa i se ofere:,linistea ,echilibrul,libertatea(trebuia sa ies cu fetita afara doar daca era el acasa si nu mai mult de 1-2),si alte lucruri pe care trebuie sa i le oferi unui copil ca sa creasca asa cum trebuie.stiu ca sunt judecata ca am asteptat mult prea mult ca sa iau masuri ,dar cu siguranta e mai bn acum decat mult prea tarziu