avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lege referitor la drepturile mamelor in spitalul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lege referitor la drepturile mamelor in spitalul de maternitate

Buna ziua,

As dori foarte mult sa stiu daca exista o lege referitor la drepturile mamelor in spitalele de maternitate. Are femeia voie sa duca cu ea pe cineva care sa o ajute psihic la nastere etc.

Va multumesc amnticipat,

Eniko Horst
nu exista lege in acest sens, dar prezenta unei persoane apropiate la nastere, este posibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! sunt viitoare mămică, mai am putin timp si trebuie ... Astrit Astrit Buna seara ! Sunt viitoare mămică, mai am.putin timp si trebuie sa nasc la sfârșitul luni ăsteia ,începutul lunii aprilie . Sunt intr-o dituatiendestul ... (vezi toată discuția)
Mama surogat flamur flamur Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea speta: din cauza unor probleme medicale nu pot sa mai duc o sarcina la termen si de aceea doresc sa apelez ... (vezi toată discuția)
Disputa familiala alinaparvu alinaparvu Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)