avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Salut.Am nevoie de un sfat.La data de 3 septembrie 2014 am semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata,contract care arew doar semnatura firmei angajatoare.pe 31 decembrie am fost dat afara fara nici un preaviz.Lucrand in domeniu vending-cu gestiune,nu mi s-a dat voie sa fac nici o predare de zona,sau inventar.Nu am semnat nimic la despartire.Sunt convins ca or sa ma scoata lipsa.Cum pot proceda ca sa rezolv problema in favoarea mea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 3 Ianuarie 2015
1. Probabil ca au incetat c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun. si anume : Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

2. La angajare ati preluat gestiunea pe baza unui document?
nu am semnat decat procese verbale de primire a masinii si telefonului de servicu.la fiecare decontare semnam ca am isit pe plus.in rest nimic

numai ca nu am primit nici o comunicare scrisa ci doar una verbala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Ianuarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Concedierea verbala este nelegală, atit timp cit nu s-au respectat dispoziţiile din Co­dul muncii, care prevede cazurile limitativ enumerate cînd cel care angajează poate desface contractul de muncă încheiat pe o durată nedeterminată, însă cu respectarea formelor prevăzute în Co­dul Muncii, conform căruia -in anumite situatii - decizia de incetare a contractului trebuie să fie comu­nicată în scris angajatului.

Aveti copii de pe acele procese-verbale?
am doar procesul verbal de primire a telefonului de servici,si un exemplar din c.i.m semanat si stampilat de catre mine si angajator,dar fara stampila itm-ului
C.i.m. este perfect valabil daca este semnat de ambele parti.

Inregistrarea lui la ITM si/sau transmiterea lui in REVISAL nu constituie o conditie de validitate a acestuia.

Alte discuții în legătură

Fără ca eu să fac cerere, angajatorul mi-a desfăcut cim ,,de comun acord''. este legal? july01 july01 Angajatorul mi-a desfacut CIM fara cerere, semnatura mea si fara sa primesc o dovada scrisa, este legal? (vezi toată discuția)
Restaurant cu nereguli in privinta angajatilor Mihai Stoica Mihai Stoica Am cateva nelamuriri legate de activitatea unui restaurant la care am lucrat: am fost dat afara, fara preaviz si doar cu niste avertismente scrise, doua la ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc prezenta la munca? garetbora garetbora Urgent. Am fost informat de catre firma recrutoare ca pe data de 10 (peste 2 zile) imi inceteaza contractul de munca si ca nu mai trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)