juridic dana 
	    	Utilizator

juridic dana 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cristi.a	                   

Buna ziua, 
Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
	                    cristi.a	                   

Buna ziua, 
Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)

cdga_2007	                   

Am un credit ipotecar din 2008 in CHF. Nu am mai putut plati ratele de un an de zile.Banca mi-a calculat penalitati care in prezent se ridica la inca o data ... (vezi toată discuția)
	                    cdga_2007	                   

Am un credit ipotecar din 2008 in CHF. Nu am mai putut plati ratele de un an de zile.Banca mi-a calculat penalitati care in prezent se ridica la inca o data ... (vezi toată discuția)

mihai000123	                   

Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu .
Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)
	                    mihai000123	                   

Am o problema cu privire la ridicarea popririi pe contul de salariu .
Am primit adresa ridicare poprire de la executor in care scrie asa \\"va solicitam ... (vezi toată discuția)