In ziua de 15.08.2014 am fost oprit de catre un echipaj de politie eu avand numere expirate la masina mi sa retinut permisul pentru o perioada de 90 de zile,si in data de 28.10.2014 mergeam cu masina spre un service auto ,la o distanta de 15 KM de casa,findca o duceam la un mecanic sa ii fac cateva verificari ..pentru pregatirea inmatriculari,in ziua aia ma oprit alt echipaj de politie mi sa intocmit al doilea dosar penal pentru numere expirate si nu am primit niciun raspuns ,de la niciun dosar. stiu ca permisul imi este suspendat pentru o perioada de 3 luni dar avand si al doilea dosar nu stiu ce mi se poate intampla?exista cazul sa fie anulat?ce se poate intampla?detin o dovada inlocuitoare de 4 luni de zile,in 4 luni de zile am 2 dosare penale pentru numere expirate ,am permisul de 1 an de zile.si nu am mai avut antecedente .
Revin cu noutatii:
Deci acum 1 saptamana mi-a venit rezultatul la primul dosar penal,am fost sanctionat cu permis suspendat 3 luni si 100 de lei cheltuieli de judecata, Si am fost scos de sub urmarire penala.
Acum astept raspunsul la al doilea dosar ,va fi anulat?Se poate sa stau 6 luni pe dreapta ?sa adune 3 luni plus 3 luni ?sau cum se ia ?
Astept un raspuns multumesc foarte mult.
O seara buna.
Da omule da,aveam dovada valabila doar singura cauza numere expirate atat.
Deci la primul dosar penal mi-a retinut permisul de conducere,am primit o dovada de circulatie de 15 zile in care eu am prelungit-o mereu,si la al doilea cand ma oprit la fel mi-a luat dovada cea veche de la primul dosar .. si mi-a dat alta dovada... si dupa cum am zis ,mi-a venit rezultatul la primul dosar penal si am fost sanctionat cu 3 luni suspendat permisul atat. acum astept un raspuns de la al doilea dosar.
Deci eu am savarsit aceasi infractiune de 2 ori pentru numere expirate.
Buna ziua,dupa o perioada de 3 luni de asteptare, mi.a venit un raspuns de la un domn politisit am fost cautat sa dau o noua declaratie, da cum eu nu sunt in tara nu am putut,am sunat la sectia de politie si mam interesat care ar fi problema,politistul mi.a zis in felul urmator .. necesita sa dau o noua declaratie,a zis ca nu e problema daca nu sunt in tara ,mi.a zis sa stau linistit ca totul e in regula.
Eu am intrebat de permis care e situatia si mi.a zis ca e suspendat 4 luni pentru amandoua fapte ..dar acum nu stiu ce sa cred ,oricum eu nu mai am sperante ca il voi vedea inapoi..
Se poate sa fi scapat doar cu atat?
Buna seara,Mi-a venit si a doua hotarare pentru numere expirate,au fost doua abateri numere expirate la masina,doua dosare penale, intr-o saptamana ,am fost scos de sub urmarire penala la amandoua dosare amenda 150 de lei si permis suspendat 6 luni de zile,in iunie il iau inapoi :D am scapat usor nu ?
Dosar penal1
Ionuttp
Buna ziua.Ieri, 15 august, sarbatoare mare, aduce cu ea si o prostie foarte mare din partea mea.Fiind la sat in ziua respectiva, am luat masina ... (vezi toată discuția)