Vlajoaga Robert Mihai PFA 
	    	Consultant fiscal

Vlajoaga Robert Mihai PFA 
	    	Consultant fiscal	    

Vlajoaga Robert Mihai PFA, Consultant fiscal
 Vlajoaga Robert Mihai PFA, Consultant fiscal 	
			 gabriel999 
	    	Utilizator

gabriel999 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 gabriel999	                   

Buna Ziua,
Din cate am inteles din discutiile pe diverse forumuri, o societate SRL (vanzare de licente IT) care aplica scutirea de TVA conf. art. 152 Cod ... (vezi toată discuția)
	                    gabriel999	                   

Buna Ziua,
Din cate am inteles din discutiile pe diverse forumuri, o societate SRL (vanzare de licente IT) care aplica scutirea de TVA conf. art. 152 Cod ... (vezi toată discuția)

ralle	                   

Buna ziua,
Situatia de fapt:
Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
	                    ralle	                   

Buna ziua,
Situatia de fapt:
Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)

laur17	                   

Suntem o societate ce are ca obiect de activitate realizarea de site-uri web. 
Trebuie emisa o factura de prestari servicii (realizare site web) pentru un ... (vezi toată discuția)
	                    laur17	                   

Suntem o societate ce are ca obiect de activitate realizarea de site-uri web. 
Trebuie emisa o factura de prestari servicii (realizare site web) pentru un ... (vezi toată discuția)