avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sper ca ma puteti ajuta!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sper ca ma puteti ajuta!

Buna seara.
In judetul Ialomita, dupa revolutie 10% din teren mi-a fost luat pentru construirea digurilor, asta însemnând 2 hectare. Când a trebuit sa îmi dea înapoi aceiasi suprafata de teren care mi-a fost luata sau echivalentul in bani , cei de la primărie au spus ca nu au resurse. Ce pot face?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andronache123 , utilizator 19:28, 5 Ianuarie 2015
In aceasta situatie se anunta multi ani de judecata fiindca numai prin instanta puteti rezolva situatia. Pentru inceput, angajati un avocat si incepeti prin a incerca rezolvarea amiabila care ar dura mult mai putin
Multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea a 2 hectare de teren de la primarie.ce pret are un avocat? Andronache123 Andronache123 Ce suma de bani trebuie sa plătesc unui avocat pentru a încerca sa rezolv pe cale amiabila sau prin instanta cu primăria recuperarea a 2 hectare de teren? (vezi toată discuția)
Am un teren care in acte are 250mp. masuratorile cadastrale arata ... cezar.seceleanu cezar.seceleanu Am un teren care in acte are 250mp. Masuratorile cadastrale arata 210mp. Pe extrasul de plan cadastral de la ANCPI scrie clar ca terenul are 210mp. Notariatul ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare in certificatul de mostenitor gaby83 gaby83 Am o problema si anume la intocmirea certificatului de mostenitor dupa bunica mea in anul 1989 notarul de stat a inversat cifrele in loc sa treaca 4300 mp ... (vezi toată discuția)