avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna restant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna restant

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca mai beneficiez de concediu de odihna pentru anul 2013, tinand cont ca in tot acel an am fost in concediu de boala (cancer) si nu am lucrat nicio zi. am reinceput sa lucrez incepand cu februarie 2014. sunt salariat in Sanatate (asistent medical)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: JulianDoe , utilizator 21:32, 5 Ianuarie 2015
e evident ca aveti dreptate. de fapt, chiar si cu minime cunostinte in domeniu, daca as fi gandit mai "in detaliu" ar fi trebuit sa-mi dau seama...dar, deh...cand te lasa puterile te agati de orice pai...
inca o data, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna pe perioada concediului crestere copil oanaoproiu oanaoproiu Buna ziua, In legatura cu legea votata pe 03 decembrie 2014 cu privire la modificarea Codului Muncii, aliniatele 145 si 146( continutul mai jos), am ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)
Cate zile de concediu de odihna imi revin dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului? baloghandi baloghandi Buna ziua! Am nascut in iulie 2014 si in iunie 2015 m-am intors la lucru. In contractul meu de munca figureaza 21 de zile de concediu de odihna pe an, din ... (vezi toată discuția)