avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neplata unor comisioane Profitshare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neplata unor comisioane Profitshare

Am avut o colaborare cu o companie de afiliere , www.Profitshare.ro ( Ei se ocupa de promovarea eMag si alte firme ), am vandut produse la comision de pe platforma pusa de dispozitie de ei insa se pare ca am incalcat un termen al conditiilor de folosire ( o metoda de promovare neacceptata, punctul 4.K din regulament - [ link extern ] .
Ce vreau sa stiu eu e asta, in termenii si conditiile lor, la punctul 12.3 ( [ link extern ] , "
Este legal asa ceva? Sau este o clauza abuziva? Fiindca eu NU am RECUNOSCUT dreptul lor de a nu imi mai plati comisioanele registrate, eu am muncit pentru acei bani, pentru a le genera vanzari, am investit timp si bani ca sa trimit oameni pe siteul eMag si as vrea sa imi obtin recompensa pentru acest fapt, as vrea sa primesc comisioanele castigate fiindca nu a fost vorba de fraudarea acestora si doar de o metoda de promovare, am folosit un baner neacceptat de dansii si pe acest motiv ei refuza sa imi dea bani, nici macar aa obtinuti prin metode regulamentare.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 14:13, 6 Ianuarie 2015
Trebuie vazut si analizat contractul, asa din cateva enunturi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in prezent s.c xx srl este vanzator pe platforma emag. ... Mandalorian Mandalorian Buna ziua In prezent S.C XX SRL este vanzator pe platforma Emag. Problema in discutie decurge din relatia cu Emag Ungaria si Bulgaria, parte a Grupului ... (vezi toată discuția)
Are cineva informatii despre firma certainvest cu sediul in londra? ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva informatii despre firma Certainvest cu sediul in Londra? Am vazut ca pare sa faca ceva ce pare sa fie ... (vezi toată discuția)