avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contestare decizie de impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contestare decizie de impunere

Buna seara, Am primit o decizie de impunere pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate pe anul 2012 pentru fiul meu. Natura venitului la care se face referire provine din investitii. Mentionez ca fiul meu era elev si nu a realizat in perioada respectiva venituri din nici un fel de activitate.Ce documente sunt necesare pentru a depune contestatie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: IOANBIRLEA , utilizator 19:53, 6 Ianuarie 2015
Pana sa ajungeti sa depuneti acea contestatie mergeti la administratia financiara si vedeti clar despre ce e vorba. Sa nu fie ceva legat de depozite bancare sau de altceva.
Vedeti aici,
www.avocatnet.ro/content/art...
vreau doar sa mentionez faptul ca venit din investitii este considerat si dobanda la un depozit
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
Cabinet Expert Contabil, Contabil
In cazul unor depozite, impunerea se face la dobinda sau la o suma stabilita de fisc. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anaf cass badoiucostin badoiucostin Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu privire la \\"Decizia de impunere anuala pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate\\" pe care am ... (vezi toată discuția)
Cass - persoana cu venituri mici sau fara venituri cristian__2012 cristian__2012 Buna ziua, O persoana care nu are nici un fel de venit dar care are o suma de bani in banca pentru care primeste dobanda se considera ca are venituri ... (vezi toată discuția)
Plata contribuţie de asigurări sociale de sănătate Costi_Chivulescu Costi_Chivulescu Bună ziua Pe data de 08.01.2015 am primit prin poştă din partea ANAF o Decizie de Impunere Anuală pentru stabilirea contribuţiei de asigurări sociale de ... (vezi toată discuția)