avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
LIVE, ACUM Sub lupa ANAF: Tranzacțiile intra-grup care ridică semne de întrebare în 2025
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitul pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozitul pe venit

Buna seara,
Impozitul pe venit reprezinta 3% din cifra de afaceri?
Daca o microintreprindere are, de exemplu, in stoc un produs de 5000 RON si doreste sa aplice un adaos de doar 2% inseamna ca vinde acel produs in pierdere.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
tmihai2, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:27, 6 Ianuarie 2015
Asa, sumar privind lucrurile, e clar. Dar tot din adaos trebuie sa acoperiti si alte cheltuieli de functionare ale firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este mai bine pentru un srl neplatitor de tva maritica2 maritica2 am infiintat un srl neplatitor de tva cum este mai bine sa platesc impozitul pe venit sau pe profit? Lunar urmeaza sa platesc chirie pentru spatiu, un ... (vezi toată discuția)
Stabilirea costului unui produs bb0gu bb0gu Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu niste detalii tehnice. Vom importa (din Olanda) un material pe care il vom prelucra in Romania, din acest material vor ... (vezi toată discuția)
Ce reprezinta cifra de afaceri la o intreprindere individuala? auraneg auraneg Buna seara, Am o intreprindere individuala la care lucrez doar eu pe un taxi, Trebuie sa depun declaratia 392 B si cum nu ma pot bucura de colaborarea cu un ... (vezi toată discuția)