avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cumparare directa -mai multe achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cumparare directa -mai multe achizitii

Buna ziua. Am de efectuat 5 achizitii de servicii de acelasi fel pe fonduri adica acelasi cod CPV.Cum se procedeaza pt ca fiecare apartine unui proiect distinct care are bugetul sau iar in cererea de finantare este prevazut ca si cumparare directa pt fiecare proiect in parte; dar ele insumate depasesc pragul prevazut la art. 19 din OUG nr. 34/2006?
Daca se poate raspunsul sa fie insotit si de baza legala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:22, 12 Ianuarie 2015
Puteti face o procedura de achizitie unica pentru toate si specificati in clauzele contractuale ca facturarea se face pentru fiecare proiect in parte, pentru a le putea deconta separat pe proiecte. OUG 34 permite asta, achizitia nu este conditionata de o sursa unica nicaieri in lege.Este cea mai indicata metoda pentru a nu avea batai de cap, personal am facut mai multe astfel de achizitii si nu au fost probleme ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii achizitie directa ciclabor ciclabor Buna ziua, Suntem un ONG, persoana juridica de drept privat, care gestionam un proiect POSDRU. Dorim sa stim daca in conditiile in care suntem beneficiari ... (vezi toată discuția)
Estimare achizitie fonduri europene alexrac alexrac Cum alegem pragul de achizitie publica in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene - sa zicem POSDRU? in functie de valoarea estimata a achizitiei ... (vezi toată discuția)
Cumpãrarea directã ºi 3 oferte gajnandi gajnandi Buna ziua. Am doua intrebari. 1- Limita de sume pentru a se incadra in cumparare directa (sub 10 000 EUR fara tva) este valabil pentru contract sau pe ... (vezi toată discuția)