avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce valabilitate are certificatul de grefa?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce valabilitate are certificatul de grefa?

Buna ziua. As dori sa stiu cata valabilitate are certificatul de grefa? A fost eliberat in anul 2014, cazul inca nu este solutionat! Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:00, 8 Ianuarie 2015
Ce contine certificatul de grefa si pentru ce l-ati solicitat?
Certificatul de grefă nu are un termen de valabilitate întrucât atestă o situație de fapt valabilă la data emiterii lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate atestat de producator emis in luna noiembrie 2015 cata32 cata32 Atestatul de producător eliberat in luna noiembrie 2015 este valabil si in 2016? (vezi toată discuția)
Cum se obține un certificat de grefă? VivieneV VivieneV daca instanta a admis cererea de modificare a componentei organelor de conducere, nu am primit inca hotararea, ce trebuie sa fac pentru a obtine certificatul ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala cu datorii ligiana ligiana Am si eu o nelamurire, poate ma ajutati domniile voastre. Am nevoie de un certificat de atestare fiscala de la finante, care nu vor sa-l elibereze decat daca ... (vezi toată discuția)