avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu introdus gresit in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu introdus gresit in Revisal

Buna ziua.
Am introdus in revisal, incepand cu 01.01.2015, o modificare de salariu.Adica de la 1200 lei la 1300lei. Acum angajatorul s-a razgandit si numai vrea sa ii mareasca salariu, vrea tot 1200lei. A doua zi am intrat in revisal si am facut corectie, data la care se produc efectele am bifat 01.08.2011, deoarece de atunci are acelasi salariu.
Mentionez ca nu am transmis online nici modificarea nici corectia.
E corect cum am procedat? AM introdus corect data la care se produc efectele?
Cel mai recent răspuns: carmenciovica , utilizator 14:53, 9 Ianuarie 2015
In raportul per salariat cum apare ?
01.08.2011 - 31.12.2014 - 1200lei (adaugare)
01.01.2015 - 31.07.2011 - 1300 lei (modificare)
01.08.2011 - prezent - 1200lei (corectie)
Mi se pare corect cum apare . Parerea mea este ca il puteti transmite fisierul cu corectia respectiva.
Va multumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare gresita in revisal STAN MARA STAN MARA Buna ziua, va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa corectez o greseala in REVISAL. La un angajat i-am observat data inceperii activitatii gresit operata ... (vezi toată discuția)
Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Greseala revisal tanasescu_gaby tanasescu_gaby Buna ziua, Am o societate cu 4 angajati. Am facut transferul in noul REVISAL la data cand a aparut acesta (2011). De atunci nu am mai facut nici o modificare, ... (vezi toată discuția)