m-am lovit de urmatoarea problema: un salariat si-a inaintat demisia si doreste ca din cele 15 zile de preaviz, 10 sa fie zile de concediu de odihna.mai precis, sa vina numai 5 zile la serv.
este posibil acest lucru?
multumesc
Ar mai fi o varianta- angajatorul sa renunte la dreptul sau la preaviz.
Da, aceasta ar fi o varianta impecabila :)
concluzia este ca este posibil sa se ia concediu in timpul preavizului, ca aceste zile sa nu se deduca din nr de zile ce constituie preaviz si ca ramane la latitudinea angajatorului daca e de acord.:))NU?
IN caz de incetare CIM, concediul de odihna se plateste in bani.
Iar in legatura cu cele patru ore libere pe perioada preavizului vezi Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National 2005 - 2006 art. 74. Cred ca stii ca CCMUN este obligatoriu pentru toti angajatorii.
in legatura cu acele 4 ore/zi din perioada preavizului....eu am inteles ca se refera DOAR in cazul in care salariatului i se da acest preaviz, nu si in cazul in care acesta isi da demisia...este corect? sau si in cazul demisiei preavizul este cu 4ore/zi?
Preaviz
Buna ziua.Atat in cazul preavizului dat de firma salariatului cat si in cazul preavizului dat de salariat firmei , este legal ca salariatul sa lipseasca 4 ore ... (vezi toată discuția)