avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa inmatriculare

am cumparat o masina si fostul proprietar a recuperat taxa de inmatriculare
vreau sa o inscriu dar nu mai vreau sa platesc taxa de inmatriculare,
va ros sa ma ajutati
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 17:28, 12 Ianuarie 2015
deocamdata nu aveti posibilitatea legala sa nu platiti timbrul de mediu. Mai asteptati sau platiti timbrul si timp de 5 ani puteti sa dati in judecata statul pentru recuperarea in instanta a taxei platite si dobanzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu deeagav99 deeagav99 Buna ziua am o masina adusa din Spania (am cumparat-o de la o sora) vreau sa intreb daca in Iasi pot sa inmatriculez masina fara a plati taxa de mediu. Am ... (vezi toată discuția)
Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)